Как да определим размера на ръкавиците?

Тема: Полезна информация Коментари: 0

Как да определим размера на ръкавиците?

Как да определим правилно размера на ръкавиците?

    Без съмнение ръкавиците са не само надеждна защита от метеорологичните условия, но и шикозен моден аксесоар, с който да обогатим нашата визия. Ето защо правилното определяне на размера им е важна част от усещането за удобство, което те трябва да ни носят. И тъй като ние от Modisimo сме загрижени за комфорта на нашите клиенти, сме подготвили за Вас списък от препоръки за коректно оразмеряване, с който да улесните себе си при избор на елегантния зимен аксесоар.

Как да определите правилно своя размер?

    Размерът се определя от цифра, обозначаваща обиколката на дланта на най-широкото му място, с изключение на палеца. Алгоритъмът на действията е следният:

  • при жени: 2,5 е приблизително Вашия размер /например: при обиколка 18 см, отговаряте на размер 7/
  • Важно! Измерванията трябва да се правят на по-широка ръка: за левичарите това е лявата ръка, за десничарите – дясната.
  • Важно!  Не купувайте по-голям размер от този, който отговаря на Вашия, тъй като ръкавиците от естествена кожа имат свойството да се отпускат при тяхното носене. Това означава, че по-големият размер ще доведе до „увисване“ на аксесоара.

Таблица с размери:

Жени:

Обиколка на дланта:           Размер на ръкавици:
16,5 – 18 см7 /S/
18 – 19,5 см7,5 /M/
19,5 – 20 см8  /L/
20 – 21 см8,5  /XL/

Мъже:

Обиколка на дланта:Размер на ръкавиците:
19 – 20 см10 /S/
20,5 – 21 см10,5 /M/
21, 5 – 22 см11 /L/
22, 5 – 23, 5 см11,5 /XL/
24 – 25  см12 /XXL/
25, 5 – 27 см13 /ХХL/

                               Надяваме се с тази статия, да сме Ви били полезни.

Ако все пак имате своите притеснения при избор на определен размер, ние от Modisimo оставаме на Ваше разположение. Не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 089 620 2918.

        За актуална информация за най-новите продукти и намаления може да следите в нашата фейсбук страница – Modisimo.bg или в нашия инстаграм профил: modisimo.bg.

Благодарим Ви, че ни се доверявате!

Сподели този пост