Доставка

  1. Доставките се извършват с куриерски фирми:

„ЕКОНТ – ЕКСПРЕС  “ ООД с електронен адрес: https://www.econt.com/services/courier-services

и

„СПИДИ“ АД с електронен адрес : https://www.speedy.bg/, наричани КУРИЕР или КУРИЕРА.

2. Заявените и потвърдени поръчки  до 16.00 часа се обработват и  предават на куриер в същият работен ден. Поръчки  приети след 16.00 часа се  обработват и предават на куриерската служба на следващия работен ден.

За доставки до адрес на клиента, цената за доставка се определя от куриерските фирми.

3.   КЛИЕНТА  следва да приеме всяко възможно удължаване на времето за доставка, което се дължи на забавяне поради непредвидени обстоятелства извън контрола на www.modisimo.bg, в съответствие  с предвиденото в съответните разпоредби на Закона за защита на потребителя. Поръчаната стока се доставя в оригинална опаковка с прикачени етикети.

4.  С  „ЕКОНТ – ЕКСПРЕС  “ ООД  стоката се доставя на следващият работен ден след нейното предаване от ПРОДАВАЧА . С изключение на населените места, в които няма отворени офиси на фирмата и със които  се работи  по график.

Стойността на доставката не е включена в цената на стоката и възлиза на: до 6.00 лв./ шест лева/ до офис на куриерската фирма. За селища без офис на Куриера – съгласно график за обслужване или до 3 дни, ако селището не е включено в график

За повече информация, моля посетете сайта на ЕКОНТ – ЕКСПРЕС  “ ООД с електронен адрес : https://www.econt.com/services/courier-services

5. Поръчаната и доставяната от куриер „СПИДИ“ АД стока до офис на куриерската фирма е на преференциалната цена  до  4 лв.  / четири лева /. Стойността на доставката не е включена в цената на стоката.

Срокът за Експресна доставка е 1 (един )  работен ден  (за населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място) от датата на потвърждаване на поръчката.

Заявените и потвърдени поръчки  до 16.00 часа се обработват и  предават на куриер в същият работен ден. Поръчки  приети след 16.00 часа се  обработват и предават на куриерската служба на следващия работен ден.

Пратки , предназначени за чужбина се доставят в срокове и  по начин съгласно  условията на съответната куриерска фирма . За  повече информация, моля посетете сайта на „ЕКОНТ – ЕКСПРЕС  “ ООД с електронен адрес : https://www.econt.com/services/courier-services и „СПИДИ“ АД с електронен адрес :    https://www.speedy.bg/

6. КУПУВАЧА получава известие за  получената пратката от избрания от него КУРИЕР на посочения от него телефонен номер. За промяна на адреса за доставка на вече поръчани стоки, моля да се свържете с нас на посочения телефон за връзка или на е-mail. Възможно е  промяна на  получателя, мястото и часа за доставка .

7. В случай,че КЛИЕНТА не бъде намерен на адреса, посочен в заявката и съответният куриер не може да осъществи доставката поради това, че получателят отказва да я получи или да я заплати, получателят отсъства продължително или е непознат на посочения адрес, получателят е починал, адресът за доставка е неверен, непълен или несъществуващ, както и поради други обективни причини, съгласно чл. 36 от Общите условия на КУРИЕРА  уведомява ПРОДАВАЧА и му връща пратката за негова сметка в срок от  7 дни .Следователно всеки клиент, направил поръчка в www.modisimo.bg следва да потърси пратките си до 7 дни след тяхното пристигане на адреса или да се свърже с нас, за да му съдействаме като удължим срока.

8. ВАЖНО!  За улеснение на КУПУВАЧА , куриерска фирма „ЕКОНТ – ЕКСПРЕС “ ООД предлага услугата  „Прегледай. Тествай. Избери и плати само нужното.” Пазаруването онлайн често включва страха на КУПУВАЧА от избора на правилния размер, цвят, материя и т.н. Затова ние от www.modisimo.bg  Ви предоставяме този атрактивен начин на пазаруване, в партньорство с ЕКОНТ.

За да се възползвате от услугата е необходимо предварително да заявите, че бихте искали да пазарувате по този начин на посочения телефон за връзка с нас или на емейл.  Ние ще подготвим и изпратим всичко, което желаете. Стоката се изпраща с  опис .  КУПУВАЧА може да поръча  няколко продукта в различни  размери или  модели . След доставка в офиса на  „ЕКОНТ – ЕКСПРЕС “ ООД , КУПУВАЧА прави своя избор  и заплаща посочената цена на избраната стока .КУПУВАЧА заплаща цената за  доставката преди да прегледа, тества и избере от съдържанието на пратката. При връщане на  част или цялата стока, купувача  следва да заплати доставката в обратната посока.

За  повече информация, моля посетете сайта на „ЕКОНТ – ЕКСПРЕС  “ ООД с електронен адрес : https://www.econt.com/services/review-test-select